Brend: Stihl

ROBOTSKA KOSILICA IMOW®5

4.000,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
Cijene i popusti na ovim web stranicama vrijede samo za ovaj webshop.

Robotske kosilice za površine travnjaka do 1.500 m² i nagibe do 40 %
Precizni sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža
Varijabilno elektroničko podešavanje visine košnje

Dostupno uz narudžbu

SKU: IA01 011 1406 Kategorija:

Opis

IMOW® 5

SAMOSTALNO I POTPUNO AUTOMATSKI KOSI TRAVNJAKE SREDNJE VELIČINE

iMOW® 5 je dio najnovije generacije robotskih kosilica iMOW® s kojom možete potpuno automatski održavati travnjake srednje veličine. iMOW® pokreće snažna litij-ionska baterija visokih performansi za učinkovit i kontinuiran rad tijekom dužeg vremena rada. Zahvaljujući Disc-Cut sistemu košnje s tri okretna noža i uz veliku brzinu oštrica postiže se precizan rez. Ovi noževi se okreću svaki put kad stanu, što znači da duže traju prije nego što ih treba zamijeniti.

Zahvaljujući pouzdanoj vožnji robotske kosilice, možete učinkovito kositi na padinama s nagibom do 40 %. Na travnjacima do 1.500 m² , STIHL iMOW® 5 usitnjava travu dok u isto vrijeme malčira tako da usitnjena trava preko pokošenog travnjaka je istovremeno i prirodno gnojivo. Malčiranje je postupak sjeckanja trave na male komadiće koji se tijekom košnje tako usitnjeni ponovno vraćaju na travnjak, djelujući kao prirodno i bogato hranjivo gnojivo. Plus, imate dodatnu pogodnost što ne morate prazniti košaru za travu! Zbog toga što iMOW® kosi travu malo po malo, trava se brzo razgrađuju i na taj način postiže se nahranjen, bujni, zeleni travnjak. Koristeći ultrazvučne senzore i kontroliranu brzinu, preprekama se lagano približava, nakon kontakta s preprekom, kosilica automatski mijenja smjer. Na uskim mjestima, inteligentni manevri okretanja podržavaju učinkovitu košnju. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba, tako da čak i tamo dobivate dosljedan rezultat.

iMOW® se kontrolira putem aplikacije MY iMOW® koja upravlja svim funkcijama robotske kosilice, poput slanja na košnju, vraćanja na punjenje, promjene plana košnje, podešavanja visine rezanja ili provjere trenutnog statusa iMOW®-a. Robotska kosilica povezuje se s aplikacijom MY iMOW® putem WiFi mreže ili putem Bluetooth veze kada ste u izravnoj blizini kosilice. Upravljati možete i putem upravljačke ploče na kosilici pomoću samo nekoliko tipki. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. iMOW® se instalira polaganjem ili zakopavanjem tanke granične žice duž vanjskog ruba vašeg travnjaka i oko prepreka u vašem vrtu, poput grmova, stabala, cvjetnih gredica ili vodenih elemenata. Zatim, druga žica u sredini vašeg travnjaka pomaže iMOW®-u da se vrati u svoju stanicu na punjenje. Ako iMOW® naiđe na objekte u području košnje, senzori će se aktivirati, uzrokujući usporavanje, blagi dodir iMOW®-a s objektom, a zatim odlazak u drugom smjeru. iMOW® možete instalirati sami putem aplikacije MY iMOW®, koja ima vodič o tome kako dovršiti instalaciju. Za složene vrtove s više planova košnje, obratite se izravno nama vašem STIHL ovlaštenom trgovcu.

Senzori za kišu detektiraju kišu pa možete odabrati želite li dopustiti iMOW®-u da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Zahvaljujući intuitivnom softveru iMOW®-a, ne morate brinuti niti o punjenju – kad iMOW® završi plan košnje, sam se vraća stanicu za punjenje i kako bi bio spreman za sljedeću košnju.

Ako želite provjeriti status iMOW® robotske kosilice ili ne možete pristupiti aplikaciji MY iMOW®, možete pritisnuti tipku za informacije na upravljačkoj ploči na kućištu iMOW®-a koji će vam reći kada je planirana sljedeća sesija košnje. Pomoću tih tipki možete poslati iMOW® kući, na košnju ili zaključati kosilicu bez korištenja aplikacije.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice, instalacijski set 1 ili instalacijski set 2 PLUS, ovisno o veličini travnjaka i vrta. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj.

Tehnički detalji

Robotska kosilica za travnjake do 1.500 m²

Maksimalni nagib do 40%

Visina košnje 20-60 mm

Precizan sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža

Automatsko elektroničko podešavanje visine košnje

Praktičan rad putem aplikacije MY iMOW®

Težina 14 kg

Individualno podešavanje plana košnje

Širina košnje 28 cm

Vrijeme košnje (Ø tjedno) 75 h

Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj

Cjenik dostave

  • Od 1 do 10 kg 10,00 KM
  • Od 10 do 15 kg 15,00 KM
  • Od 15 do 20 kg 20,00 KM
  • Od 20 do 30 kg 25,00 KM
  • Iznad 30 kg do 200 kg dostava je 50,00 KM
Napomene:
  • Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodu.

Podjeli s prijateljima

Dodatne informacije

Težina 14 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROBOTSKA KOSILICA IMOW®5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)