Brend: Weicon

Čistač električnih kontakata 400 ml

16,20 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
SKU: 205401 Kategorija:

Opis

Weicon čistač električnih komponenti za brzo, učinkovito čišćenje i odmašćivanje prljavštine ili korodiranih kontakata. Posebna formula visoke čistoće za uklanjanje slojeva oksida i/ili sulfida, nečistoća od zagrijavanja i smole ili čađavih naslaga prašine na električnim i/ili mehaničkim komponentama. Npr.: mjernih instrumenata, alata, vaga, prekidača, senzora,…
Čistač smanjuje pad napona i povećava električnu vodljivost. Uklanja prljavština koja može izazvati gubitke na električnim spojevima i kontaktima. Zbog svojih niske površinske napetosti i viskoznosti, prodire u fine kanale i spojeve.
Čistač je neutralan za metale, plastike, lakove i premaze. Za osjetljive površine i materijale treba provjeriti prije uporabe, kompatibilnost na manjim površinama.
Područja primjene:
Čišćenje i odmašćivanje električnih ili mehaničkih komponenti, kao što su električni strojevi, instrumenti, alati, vage, prekidači ili senzori. Također je idealan za sve električne konektore, kontakte, releje i prekidače.
Upute:
Isključiti električnu energiju, prije tretiranja električne opreme i pričekajte nekoliko minuta dok se napon u potpunosti ne isprazni u komponentama uređaja. Čistač nanositi sa udaljenosti od 25-30 cm.
Isparava vrlo brzo i ne ostavlja trag. Prema potrebi s mekom četkico pojačati učinak čišćenja. Puštanje u rad uređaja tek nakon isparavanja čistača!

Napomene:
 • Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodu.
 • Cijene i popusti na ovim web stranicama vrijede samo za ovaj webshop.

Podjeli s prijateljima

Dodatne informacije

Težina 04 kg

Možda će vam se također svidjeti…

 • W 44 T® MULTI-SPRAY 400 ML

  8,70 KM
 • Silikon sprej 400 ml

  12,20 KM
 • Sprej za održavanje inoxa 400 ml

  16,40 KM
 • NOVO

  W 44 T® MULTI-SPRAY 500 ML

  12,40 KM