Početna / Kako kupovati

Kako kupovati na www.padina.ba

1. Kako se registrirati

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje ''Registracija'' u gornjem desnom kutu svake stranice.
Označite tip korisnika poslovni ili privatni, popunite tražene podatke i kliknite na tipku pošalji.
Slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.

2. Kako se prijaviti

Kliknite na link ''Prijava''  zatim upišite e-mail adresu i lozinku te kliknite na tipku prijava.

3. Kako naručiti

Kada izaberete artikl koji želite kupiti upišete koliko komada trebate i kliknite na tipku ''dodaj''. Nakon dodavanja artikla otvara se Vaša košarica u kojoj imate mogućnost '' izmijeniti sadržaj košarice, isprazniti košaricu ili nastavi kupovinu''. Ako vam odgovara sadržaj košarice, nastavite s kupnjom birajući način plaćanja. Po odabiru načina plaćanja, idite na tipku „naruči'', zatim potvrdite narudžbu i primitkom mail-a potvrde narudžbe proces narudžbe je završen.

4. Načini plaćanja

  • Jednokratno plaćanje karticama banaka
  • Plaćanje na rate VISA kreditnom karticom UniCredit bank d.d.
  • Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
  • Gotovinom po primitku pošiljke (pouzećem)

5. Brza i pouzdana dostava

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do stana u kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši preko prijevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge dostave.

Dostava je moguća na teritoriju cijele BiH po cijeni od 10 KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala. Za narudžbe preko 500,00 KM dostava je besplatna.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

6. Osobno preuzimanje

Plaćene narudžbe možete osobno preuzeti u našem skladištu koje se nalazi na adresi: Padina d.o.o. Sovići bb, 88345 Sovići-Grude.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas, prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 039 670 965, a prilikom preuzimanja donesite kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.

NAPOMENA: za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu sljedeći radni dan) pa vas isto tako molimo da prethodno provjerite stanje pošiljke na broj telefona 039 670 965.

Robu možete preuzeti svakim radnim danom od 09:00 do 17:00, subotom od 09:00 do 14:00 sati. Vikendom i praznicima nije moguće preuzeti robu.

7. Reklamacije

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac ili drugi proizvod unutar 7 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećen proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom i računom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, a takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke pošiljku ne preuzimajte. Molimo Vas kontaktirajte nas kako bismo u što kraćem roku poslali novu.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe, da je artikl koji ste dobili neispravan, kontaktirajte nas kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan artikl.

Svoju reklamaciju nam dostavite na e-mail: info@padina.ba. Prilikom reklamiranja proizvoda molimo vas da nam javite broj narudžbe u kojoj se nalazi reklamirani proizvod, broj računa ili vaše korisničko ime.

8. Sigurnost plaćanja

Prilikom plaćanja karticom putem interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke, a prijenos preko interneta u zaštićenoj formi korištenjem SSL protokola i PKI sistema. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. 

9. Privatnost podataka

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka možemo Vam isporučiti željenu robu, kao i  obavijestiti Vas o trenutnom statusu narudžbe.
Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informiranje korisnika u skladu s dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetitelji traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korištenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obvezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti ni u koje druge svrhe.

10. Garancija kvalitete

Padina d.o.o. garantira za kvalitetu svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na web-shopu.

11. Pravo na odustajanje od kupovine i vraćanje robe

Kupac ima pravo da u roku od sedam (7) dana po prijemu robe, kupljenu robu vrati bez odštete. Kupac je dužan snositi troškove koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave).
Robu je potrebno u odgovarajućoj ambalaži poslati na adresu: Padina d.o.o., Sovići bb, 88345 Sovići-Grude, Bosna i Hercegovina.

Proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun korisnika (broj bankovnog računa i naziv banke) da se može izvršiti povrat novca.

PADINA d.o.o. će vratiti ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 30 dana od primanja robe.

PADINA d.o.o. nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju općim uvjetima poslovanja.

Registracijom na web stranice www.padina.ba prihvaćate uvjete poslovanja poduzeća Padina d.o.o.

Dodatne informacije o uvjetima poslovanja možete vidjeti na stranicama ''Uvijeti poslovanja''.

 

 

 

Padina d.o.o. partneri...